Reizen op maat
Bewust op reis
Zekerheid boven alles

Hoe werkt het

Kijk verder en ontdek wat jij voor, tijdens en na je reis naar de Azoren of Madeira kan verwachten van Miradouro Travel. Vanaf de eerste reisinspiratie tot het nagenieten als je weer thuis bent.

banner-inner
Zonder titel (825 x 550 px) (17)

Stap 1 Inspiratie opdoen via mijn website

Doe aan de hand van de inspiratiereizen, blogs & overige bestemmingsinformatie op mijn website inspiratie op voor jouw droomreis naar de Azoren of Madeira.

Reizen
Zonder titel (825 x 550 px) (3)

Stap 2 Reisvoorstel aanvragen

Ben je overtuigd geraakt van de Azoren of Madeira als de bestemming voor jouw droomreis, of twijfel je nog? Vraag dan gerust telefonisch, via email of via het formulier op de website een kosteloos en vrijblijvend reisvoorstel op maat bij mij aan.

Reisvoorstel aanvragen
Zonder titel (825 x 550 px) (18)

Stap 3 Persoonlijk contact

Binnen 1 werkdag na jouw offerteaanvraag neem ik contact met je op om de aanvraag wat uitgebreider te bespreken, zodat ik een reis kan gaan samenstellen die écht bij jou past. Je kunt via het aanvraagformulier ook zelf een datum en tijdvak kiezen waarbinnen je het beste te bereiken bent. Wil je graag een fysieke afspraak inplannen? Miradouro Travel heeft geen bezoeklocatie. Ik kom graag een keer kosteloos bij je thuis langs om de wensen uitgebreid te bespreken. Zet je de koffie vast klaar?

Contact
Zonder titel (825 x 550 px) (7)

Stap 4 Je ontvangt vrijblijvend een reisplan

Naar aanleiding van de offerteaanvraag en het daaropvolgende contactmoment stel ik een persoonlijk reisplan voor je samen, volledig afgestemd op basis van jouw wensen. Is de reis nog niet helemaal naar wens? Geen probleem! Ik kan het reisplan alsnog aanpassen totdat je helemaal tevreden bent.

Zonder titel (825 x 550 px) (6)

Stap 5 Boeken

Is alles naar wens en wil je de boeking graag bevestigen? Leuk om te horen! Ik ga voor je aan de slag. Je ontvangt een boekingsbevestiging en kort daarna de aanbetalingsfactuur. Je betaalt in eerste instantie de prijs van de vliegtickets + 35% van de overige reissom. Uiterlijk 6 weken voor vertrek betaal je het restbedrag. Laat de voorpret maar beginnen!

Zonder titel (825 x 550 px) (2)

Stap 6 Reisbescheiden ontvangen

Uiterlijk 2 weken voor vertrek ontvang je digitaal de reisbescheiden met het definitieve reisprogramma, belangrijke contactgegevens, vliegtickets, vouchers, een inpaklijst en een persoonlijk samengestelde reisgids met tips, weetjes en praktische informatie. Zo heb je nog alle tijd om de laatste voorbereidingen te treffen.

Zonder titel (825 x 550 px) (16)

Stap 7 Het is zover, vakantie!

Paspoort? Check! Camera? Check! Tandenborstel? Check! Klaar om te vertrekken. Op naar een onvergetelijke ontdekkingsreis. Ook tijdens de reis sta ik binnen openingstijden klaar voor allerlei vragen. Ik heb goed contact met mijn lokale partners die ik wanneer nodig kan bereiken. In noodgevallen ben ik zelfs 24/7 bereikbaar.

Zonder titel (825 x 550 px) (15)

Stap 8 Nagenieten van een avontuurlijke reis vol indrukken

Gelukkig heb je na een reis vol ontdekkingen en indrukken genoeg om van na te genieten. Heb je mooie foto’s of reisverhalen die je graag met mij en andere reizigers wilt delen? Dan hoor ik dat natuurlijk graag! Laat ook gerust een review achter van jouw reis naar de Azoren of Madeira met Miradouro Travel.

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je vragen over mijn reizen, je reservering of wil je graag persoonlijk reisadvies? Neem dan persoonlijk contact met mij op via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Of bel mij direct via 06 81 92 91 40
help-img
Daan Blanket
Eigenaar Miradouro Travel
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Bereikbaar op

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
van 10:00 tot 17:00 en 19:30 tot 20:30