Reizen op maat
Bewust op reis
Zekerheid boven alles

Reviews

Ontdek wat mijn klanten vinden van reizen naar de Azoren & Madeira met Miradouro Travel.

banner-inner
Selecteer een categorie
Ontwerp zonder titel (11)

"Het werd een vakantie met een mix van ontspanning en inspanning. Alles wat Daan had geregeld verliep in de praktijk vlekkeloos."

Op zoek naar een vakantiebestemming waar het goed wandelen is, viel ons oog op de Azoren, maar ja, negen eilanden, welke gingen we kiezen? Verder zoekend kwamen we bij Miradouro Travel terecht. Daan Blanket weet echt heel veel van de eilanden. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en je komt bij het eerste contact al direct in de vakantiestemming. We wilden drie weken weg, verscheidene eilanden zien, veel wandelen en de mogelijkheid om soms zelf te koken. Op basis van onze wensen heeft Daan een prachtige reis samengesteld. Vijf eilanden, fijne overnachtingsadressen, op elk eiland een huurauto en goede adviezen. Zelfs tijdens onze vakantie stuurde Daan ons nog tips over evenementen die er op bepaalde data waren.

Het pakte fantastisch uit. Alles klopte. Het werd een vakantie met een mix van ontspanning en inspanning. Alles wat Daan had geregeld verliep in de praktijk vlekkeloos. Daarnaast overweldigende natuur, de meest verse en heerlijke vis die we ooit gegeten hebben (en soorten waar we nog nooit van gehoord hadden), flinke klimmen naar toppen met adembenemende uitzichten, watervallen en vriendelijke mensen die graag delen. Je krijgt gewoon zomaar een paar net geoogste bananen in je handen gedrukt. En die zijn heel lekker daar.

De Açorianos zijn zeer beleefd in het verkeer. Er wordt niet te hard gereden. De hoofdwegen langs de kust van de eilanden zijn prima. De binnenwegen meestal wat uitdagender om te rijden. Steile weggetjes met veel gaten in het wegdek. En in de stadjes en dorpjes smalle straatjes waar je maar net met de auto doorheen kunt. Maar niemand heeft haast. Geen probleem als je er de tijd voor neemt.

Al met al hebben we een onvergetelijke vakantie gehad. Echt anders dan vele andere vakantiebestemmingen.

lees meer
Henri & Bianca - Rondreis Azoren - september 2023
Ontwerp zonder titel (10)

"We hebben genoten en kunnen Daan van Miradouro en de Azoren van harte aanbevelen."

Daan, van Miradouro travel, heeft ervoor gezorgd dat we een onvergetelijke en onbezorgde vakantie hebben gehad naar de Azoren. We hebben vier kleurrijke eilanden bezocht vol met hortensia’s en andere bloemen. De natuur is overal schitterend en heel groen. Ook het klimaat was aangenaam. We hebben veel bijzondere dingen gezien en gedaan en fijne wandelingen gemaakt onder andere over de rand van een krater en langs kratermeren. Op het laatste eiland ( San Miguel) konden we genieten van de mogelijkheden van een stad. Leuke winkeltjes en vooral gezellige terrasjes en restaurantjes.
We hebben genoten en kunnen Daan van Miradouro en de Azoren van harte aanbevelen.

Jeanine & Paul - Rondreis Azoren - september 2023
Ontwerp zonder titel (8)

"Helemaal top zoals Daan van Miradouro Travel ons heeft geadviseerd en de reis in overleg heeft georganiseerd!"

Wij hebben ontzettend genoten van een prachtige rondreis op de Azoren, waarbij we 5 eilanden hebben aangedaan. Helemaal top zoals Daan van Miradouro Travel ons heeft geadviseerd en de reis in overleg heeft georganiseerd!

Tijdens de reis ook adviezen mogen ontvangen en een leuk kaartje bij thuiskomst. Al met al een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en foto’s!

Hans & Karen - Rondreis Azoren - september 2023
sidebox-img

"Laat jij ook een review bij mij achter?"

Ben je al met Miradouro Travel op reis geweest, en zou je alsnog graag een review achter willen laten? Stuur mij dan even een bericht via info@miradourotravel.nl.

Daan Blanket - Eigenaar Miradouro Travel - maart 2023

Waarom je met Miradouro Travel moet reizen

Miradouro Travel biedt een compleet pakket aan producten & services.

100% op maat gemaakte reizen

Reizen die volledig zijn afgestemd op jouw wensen.

Eén vast aanspreekpunt

Ik ben jouw vaste aanspreekpunt vanuit Miradouro Travel. Zowel voor, tijdens als na je reis.

Komt bij je thuis

Miradouro Travel heeft geen bezoeklocatie. Ik kom desgewenst langs bij je thuis.

Kent de eilanden op zijn duimpje

Ik heb zelf veel reiservaring op de bestemmingen die ik aanbied.

Niet alleen verantwoord, maar ook bewust

Naast het boeken van een verantwoorde reis help ik je ook bewuste keuzes te maken tijdens je reis.

Zekerheid boven alles

Extra garanties en zekerheid via branchevereniging VvKR, garantiefonds VZR Garant en het Calamiteitenfonds.

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je vragen over mijn reizen, je reservering of wil je graag persoonlijk reisadvies? Neem dan persoonlijk contact met mij op via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Of bel mij direct via 06 81 92 91 40
help-img
Daan Blanket
Eigenaar Miradouro Travel
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Bereikbaar op

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
van 10:00 tot 17:00 en 19:30 tot 20:30