Reizen op maat
Bewust op reis
Zekerheid boven alles

Over mij

Hoi ontdekkingsreiziger! Ik ben Daan Blanket,
Zelfstandig reisadviseur en eigenaar van Miradouro Travel. Ik help je graag
bij het ontdekken van de bijzonder veelzijdige Azoren & Madeira.

banner-inner
221

Het verhaal achter Miradouro Travel

Tien jaar geleden, toen ik voor het eerst met mijn vader op reis ging naar de Azoren & Madeira, keken veel mensen mij vragend aan bij de naam Azoren. Ook Madeira werd nog verre van overlopen door toeristen. Ik was vanaf het eerste moment bijzonder enthousiast. De eilanden hebben allemaal hun eigen unieke karakter, waardoor je elke keer opnieuw verrast wordt. Dat is wat de Azoren & Madeira voor mij zo bijzonder maken. Ik wist zeker dat ik hier nog eens terug zou keren.

Zo geschiedde… Intussen heb ik 2 reizen mogen maken naar Madeira en zelfs 4 naar de Azoren. De afgelopen jaren is de bekendheid in rap tempo toegenomen. Gelukkig hebben de eilanden, in tegenstelling tot veel andere bestemmingen, niet heel het jaar door te maken met massatoerisme. Daarom besloot ik na het afronden van mijn studie Tourism Management om Miradouro Travel op te starten en zo meer mensen deze bestemmingen vol verrassingen te laten ontdekken.

0181

De naam Miradouro Travel

Deze uitzichtfoto is gemaakt bij Miradouro Boca do Inferno. En…. Inderdaad! Dat is waar de naam Miradouro Travel vandaan komt. Miradouro is Portugees voor uitzichtpunt. Op de eilanden zul je merken dat je ontzettend veel Miradouros tegenkomt. En geloof mij… Deze uitzichten zijn stuk voor stuk adembenemend. Doordat je ver kan kijken ontdek je nog meer van de omgeving. En laat dat nou net het doel van Miradouro Travel zijn; Nieuwe dingen ontdekken door verder te kijken dan het zichtbare en bekende. Kijk verder en ontdek!

DSC_0087 (1)

Hoe Miradouro Travel over reizen denkt

Verder kijken en nieuwe dingen ontdekken. Daar help ik je maar al te graag bij. Miradouro Travel biedt geen verblijven in grote hotelketens, All-inclusive resorts waar handdoekje leggen de norm is, transfers in bussen en excursies in een optocht.

Ik ben voor jou op pad gegaan op de bestemmingen om de leukste authentieke ervaringen, kleinschalige verblijven en excursies in kleine- of zelfs privégezelschappen te selecteren. Persoonlijke service, volledig afgestemd op jouw wensen. Dat is wat je kan verwachten bij Miradouro Travel!

DSC_07071

Niet alleen verantwoord, maar ook bewust

Miradouro Travel biedt niet alleen verantwoorde reizen, maar probeert jou ook op een aantrekkelijke manier bewust te maken van de keuzes die je zelf kan maken. Reizen worden steeds vaker volledig gecompenseerd en dan CO2-neutraal genoemd. Terwijl er tegelijkertijd ook veel twijfels zijn over het daadwerkelijke effect daarvan.

Ik ga alleen voor de vluchten CO2 compenseren. Op de bestemming verkies ik reduceren boven compenseren en wil ik je uitdagen zelf bewuste keuzes te maken. CO2-neutraal zullen de reizen niet worden, maar zeker wel betekenisvoller voor zowel de omgeving als jij zelf.

Wat vinden mijn klanten?

Ontdek wat mijn klanten vinden van reizen naar de Azoren & Madeira met Miradouro Travel

sidebox-img

Ben je al met Miradouro Travel op reis geweest, en zou je alsnog graag een review achter willen laten? Stuur mij dan even een bericht via info@miradourotravel.nl.

Daan Blanket - Eigenaar Miradouro Travel - maart 2023

sidebox-img

Miradouro Travel is een nieuwe reisorganisatie. Daarom zijn er nog geen reizigers die na hun reis een review bij mij hebben achtergelaten. Ben je al met Miradouro Travel op reis geweest, en zou je alsnog graag een review achter willen laten? Stuur mij dan even een bericht via info@miradourotravel.nl.

Daan Blanket - Eigenaar Miradouro Travel - maart 2023

review-bg
review-bg
logo

Zekerheid boven alles

Miradouro Travel is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor nde belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

VZR-garant_RGB

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Miradouro Travel gebruik van de garantieregeling VZR Garant.

Miradouro Travel beschikt hiermee over de wettelijk verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren in geval van financieel onvermogen. Meer informatie over VZR Garant vind je op www.vzr-garant.nl.

Zonder titel (40 x 40 cm) (45)

Miradouro Travel (KvK nr. 87540800) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:

– (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
– de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.”

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je vragen over mijn reizen, je reservering of wil je graag persoonlijk reisadvies? Neem dan persoonlijk contact met mij op via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Of bel mij direct via 06 81 92 91 40
help-img
Daan Blanket
Eigenaar Miradouro Travel
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Bereikbaar op

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
van 10:00 tot 17:00 en 19:30 tot 20:30